Siglogo

Internationell Speditör

Yrkeshögskola

Flyg
 

Elevrepresentant

 

Kontakt

Gustav Jobs

email: gustav.jobz@gmail.com

telefon: 073-595 95 23

 

 

Gustav

Hej!

Jag heter Gustav Jobs och är 25 år från Leksand, Dalarna.

Som elevrepresentant så för jag elevernas talan med och mot vår ledningsgrupp, som gör det möjligt för oss att gå detta program. Jag hade aldrig tidigare hört talas om spedition, och allt mindre om internationell spedition. Anledningen till att jag valde att söka till Internationell Speditör är för att jag älskar att vara spindeln i nätet, och det ligger i min natur att vara serviceinriktad och problemlösare, då jag tidigare jobbat på IKEA, Likvidum AB och i Sälen där jag jobbade med bokningar av paketresor, för både företag och privatpersoner. Innan detta så har jag spelat ishockey, på elitnivå för den anrika klubben Leksands IF.

Jag går nu mitt första år och jag känner att det är ett program som verkligen ger dig möjligheter till att utmana dig själv, och få jobba med dom största bolagen på marknaden. Vi har haft Logistik 1, Kommunikation, Organisation och projektledning, Företagsekonomi, Kundrelationer och försäljning, och nu sist Kvalitets- och miljöledning. Som du ser så är det ett väldigt brett spann av kurser som gör det möjligt att välja olika inriktning sen när du är klar. Allt från inköp, import, export, marknadsföring och det huvudsakliga spedition. Men framförallt så är det LIA som jag ser fram emot. Så som jag ser på det så får man ett försprång, i förhållande till andra som söker sig mot liknande yrkesroll. Vi får en direktkontakt med marknaden redan första året!

Utbildningen kräver givetvis att du lägger ner den tid som behövs, då det är 100% studier och har CSN behörighet. Det krävs av dig att du är vältalig då du kan komma att behöva sälja och argumentera för din sak i en del kurser vilket jag enbart ser positivt på! Du kommer att få vänner och kontakter som det är upp till dig själv att värna och ta hand om på bästa sätt. Du får möjlighet att skaffa dig ett bra kontaktnät, som är mer än nödvändigt på dagens arbetsmarknad.

Vill eller har du frågor och funderingar om programmet så är du mer än välkommen att kontakta mig!

Med det sagt, välkommen till framtiden. Vi ska se till att rätt produkt kommer till rätt person i rätt tid till rätt pris!


Mvh

Gustav Jobs
gustav.jobz@gmail.com
073-59 59 523

 

 

 

 

 
Internationell Speditör Yrkeshögskola